Andreas bitcoin. Andreas Antonopoulos: Cărți informatică | Books Express

Internet of Money - Andreas M Antonopoulos - Libris

cboe bitcoin trading bitcoin mining gtx 970

Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza? Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris. Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii.

dominance bitcoin bitcoin nakup

De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti veti primi puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 andreas bitcoin. Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu.

bitcoin depunerea de prea mult timp verificați balanța portofelului bitcoin

Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris. Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea andreas bitcoin aparea automat in cosul dvs. Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "incarca".

btc best trading company eth btc trading

Avantajele programului de fidelizare: puncte bonus la orice comanda, in functie de valoarea acesteia; veti primi oferte speciale, reduceri rezervate doar clientilor fideli Libris; aveti acces permanent andreas bitcoin informatii privind punctele de fidelitate. Conditii generale: punctele de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri; punctele de fidelitate nu sunt transmisibile; se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate; valoarea punctelor si a comenzilor include TVA; punctele se pot folosi pentru a achita taxe de livrare; daca in decurs de 30 de zile comanda pentru care s-a primit un numar de puncte se returneaza, punctele primite pentru acea comanda vor fi anulate in cont.

Acum se comanda.

cum puteți cumpăra bitcoin cum să găsiți miner bitcoin pe pc

Informațiiimportante