Bitcoin aruncat,

bitcoin aruncat

bitcoin aruncat

Adaugă această persoană în comunitatea ta și fii la curent cu activitatea sa din site. Eşti "Lider de opinie" atunci când comentariul tău este foarte apreciat, aduce informaţii noi şi este deschizător de discuţii.

  1. Gdax btc
  2. Şi-a aruncat laptopul unde avea bitcoini de peste milioane de euro 15 ianuarie, 0 Un galez care aruncat la gunoi, în urmă cu 8 ani, unitatea de stocare a laptopului personal pe care susţine că avea bitcoini în valoare de peste milioane de euro, se luptă acum cu primăria.

Ecusonul "Lider de bitcoin aruncat este acordat de echipa adevarul. Apoi a aruncat si hardul de laptop indeci un homeless mai istet putea gasi doar hardul de 2. Ma intreb totusi daca un hard 2021eur la btc laptop, expus la elemente timp de 7 ani mai poate fi citit chiar cu ajutorul unei firme specializate in data recovery.

bitcoin aruncat

Eu am pus niste harduri SCSI de 6. Din cauza variatiilor de temperatura si a umiditatii mari obiectele metalice sau de sticla au mai mereu condens pe ele.

bitcoin aruncat

Harddiskurile erau "inflorite" acoperite cu un strat gros de mm de cristale alb-cenusii. Sigur plater-ele erau probabil ok fiin inca inchise etans dar un hdd de laptop e mai fragil, nu e nevoie de multa forta sa perforeze carcasa prin lovire de alte deseuri sa intre apa si dupa cativa ani nici cei mai competenti specialisti nu mai pot alege nimic de acolo.

Nu trebuia decat sa salveze 6 cuvinte in keepass sau sa si le trimita singur pe email.

Informațiiimportante