Bitcoin blacklist.

Detalii Modificări privind programul de lucru cu publicul la nivelul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc Având în vedere recomandările Centrului Operativ pentru Situații de Urgență cu activitate temporară, vă aducem la cunoștință faptul că, la nivelul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, s-a decis aplicarea unui set de măsuri de modificare a modalității de lucru cu publicul, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul tip de coronavirus.

bitcoin blacklist bitcoin trade conversie

Astfel, începând cu data de 16 martiedocumentele privind activitățile specifice domeniului de activitate al ONJN, vor fi transmise instituției noastre exclusiv prin intermediul: — Poștei Române, — serviciilor de curierat rapid, — poștei electronice, la adresa de e-mail: registratura onjn.

În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită și comunicată ulterior.

bitcoin blacklist bitcoin miner ieftine usb

Totodată, începând cu data de 16 martieactivitatea de registratură publicul la nivelul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc se va desfășura fără interacțiunea directă a angajaților ONJN cu persoanele din afara instituției. Cetățenii care vor să solicite informații sau să desfășoare alte bitcoin blacklist de relații cu publicul pot accesa linia telefonică De asemenea, informațiile pot fi solicitate și primite și prin poșta electronică, inclusiv la adresa de e-mail relatii.

bitcoin blacklist bitcoin introducere

Aceste măsuri vor fi aplicate și la nivelul structurilor teritoriale. Vă mulțumim pentru înțelegere!

bitcoin blacklist btc mirzapur

Informare operatori În atenția operatorilor economici licențiați, care au desfășurat activitate în domeniul jocurilor de noroc în perioadace nu au putut fi contactați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, la sediul social declarat, în bitcoin blacklist transmiterii notificărilor privind plata contribuțiilor anuale stabilite de art.

Informațiiimportante