Bitcoin principal,

Tranzacționare BITCOIN CFD

Linia de jos V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă când cumpărați sau vindeți un stoc printr-un agent de bursă? Tranzacționarea este la fel de simplă ca să dai clic pe un mouse, dar este de fapt o chestiune destul de complicată în culise.

Atunci când introduceți o comandă de capital pe computer sau prin intermediul brokerului, faceți, în unele ocazii, tranzacții cu o altă persoană printr-un schimb. Cu alte ocazii, faci o tranzacție doar cu brokerul tău.

Tranzacționare BITCOIN CFD

Aceste două tipuri principale de tranzacții sunt cunoscute sub numele de tranzacții principale bitcoin principal agent, și le vom analiza mai detaliat.

Principal de tranzacționare Tranzacționarea principală are loc atunci când o brokeraj cumpără valori mobiliare pe piața secundară, deține aceste titluri pentru o perioadă de timp și apoi le vinde.

robinohood schimb de schimb cripto bitcoin dublu în 1 oră

Scopul care stă la baza tranzacțiilor principale este ca firmele denumite și dealeri să creeze profituri pentru propriile portofolii prin aprecierea prețurilor. Așadar, atunci când un investitor cumpără și vinde acțiuni printr-o firmă de brokeraj care acționează ca principal al unei tranzacții, firma va folosi propriul inventar la îndemână pentru a completa comanda pentru client.

Prin această metodă, firmele de brokeraj obțin un venit suplimentar peste comisioanele perceputefăcând bani și din distribuirea ofertei-cerere. De exemplu, bitcoin principal doriți să cumpărați de acțiuni ABC la 10 dolari, firma principală ar verifica mai întâi propriul inventar pentru a vedea dacă acțiunile sunt disponibile sau nu pentru a vinde.

How Does Bitcoin Work?

În cazul în care acestea sunt bitcoin principal, firma îți va vinde acțiunile și apoi va raporta tranzacția la schimbul necesar. Comisia pentru valori mobiliare și schimburi și schimburi impun ca firmele de brokeraj să încheie tranzacțiile la prețuri comparabile cu cele ale pieței.

Agenția de tranzacționare O tranzacție de agenție este cealaltă metodă populară pentru executarea comenzilor unui client. Mai complicate decât tranzacțiile principale obișnuite, aceste oferte implică căutarea și transferul de valori mobiliare între clienții diferitelor brokeraj.

Treci de la numerar la criptomonede în doar câteva secunde

Numărul din ce în ce mai mare de participanți pe piața valorilor mobiliare și nevoia de evidență, compensare, decontare și reconciliere extrem de exactă fac ca asigurarea fluxului lin al piețelor valorilor mobiliare să fie o sarcină. Tranzacțiile agenției sunt compuse din două părți distincte. În primul rând, brokerajul dvs. Așadar, dacă doriți să cumpărați la un anumit preț, brokerul trebuie să găsească pe cineva care dorește să vândă la același preț și invers.

Capcana Bitcoin. XTB: Riscul principal este ca Bitcoin să devină victima propriului succes

Odată ce ambele părți sunt găsite, schimbul înregistrează tranzacția pe banda de marcat, iar la utilizarea bitcoin în india are loc un schimb de bani și titluri între părți. A doua porțiune a tranzacției agenției are loc după finalizarea tranzacției și a fost documentată în mod corespunzător la schimb.

Această porțiune este denumită în mod obișnuit compensare.

bitcoin marketplace us cum funcționează cursurile de schimb criptocurrency

În timp ce toți brokerii mențin cărți individuale care înregistrează întreaga cantitate de comenzi de cumpărare și vânzare tranzacționate de clienți, actul real de ștergere a acestor tranzacții este gestionat de o instituție mai mare.

Actul de bază al compensării presupune potrivirea cumpărărilor și vânzărilor. Odată ce tranzacțiile sunt executate la schimb, detaliile tranzacțiilor sunt trimise unei filiale a DTCC numită Corporația Națională de Valorificare a Valorilor Mobiliare și sunt ulterior înregistrate și potrivite pentru exactitate.

bitcoin pentru a cumpăra droguri cum se face profit de bitcoin

După ce toate tranzacțiile trimise de firmele membre către DTCC sunt corelate pentru cumpărături și vânzări, DTCC notifică apoi toate firmele membre obligațiile asociate și aranjează transferul de fonduri și titluri corespunzătoare. Astfel, în loc să aibă brokerii individuali care se ocupă între ei după fiecare tranzacție la o bursă de valori mobiliare, DTCC acționează ca intermediar, colectând toate tranzacțiile și eficientizând transferul de acțiuni și numerar.

Acest lucru reduce bitcoin principal necesar pentru livrarea și primirea obligațiilor și oferă flexibilitate pentru brokeraj în alegerea partenerilor în tranzacționare. Acest întreg proces de compensare durează de obicei două zile lucrătoare.

Introducere în comerțul principal și tranzacționarea agențiilor - Bitcoin - 2021

Este important de menționat că DTCC nu numai că facilitează, ci garantează și livrarea. În cazul în care o parte nu livrează valorile mobiliare sau numerarul celeilalte, DTCC va accepta și va îndeplini obligațiile părții care a căzut în eroare. Deși nu puteți specifica brokerului dvs. Brokerii trebuie să vă informeze dacă o tranzacție completată a fost o agenție sau o tranzacție principală.

De obicei, sunteți înștiințat în confirmarea comercială trimisă prin poștă sau în format electronic. Linia de jos Deși aceste informații s-ar putea să nu vă mai aducă bani pe piață, este important ca investitorii să înțeleagă procesul de bitcoin principal a comenzilor.

Aceste două modalități de tranzacționare a comenzilor nu numai că ajută la reducerea riscurilor pentru investitori, dar oferă și clienților de intermediere un mod relativ lichid și eficient de plasare și executare a tranzacțiilor. Post navigation.

Informațiiimportante