Bitcoin reddit, Traducere "Reddit era" în română

bitcoin reddit

10 minutes of PURE LUCK in Tarkov

Logo-ul monedei virtuale e de asemenea bazat pe meme-ul respectiv. Deși a fost în mare parte uitat în ultimii ani comparativ cu alte criptomonede mai mari precum bitcoin, creșterea sa fulminantă din ultimele zile se datorează entuziasmului unui forum de pe Reddit bitcoin reddit SatoshiStreetBets.

În aceeași manieră bitcoin reddit care forumul WallStreetBets din spatele ascensiunii fulminante a acțiunilor GameStop, SatoshiStreetBets încearcă să crească prețul criptomonedelor Satoshi este numele fondatorului misterios, sau grupului de persoane, care au creat moneda bitcoin.

bitcoin reddit

Dogecoin a adăugat în 24 de ore 7,17 miliarde de dolari la bitcoin trading în ksa de piață a monedelor până vineri după-masa. Valoarea sa totală de pe piață a ajuns la 8,2 miliarde de dolari, făcând din dogecoin a noua cea mai valoroasă criptomonedă. O altă postare a sugerat creșterea monedei virtuale până la un dolar, preț pe care Dogecoin nu l-a atins niciodată.

Aceste exemple pot conține termeni colocviali. Traducere "Reddit era" în română Propune un exemplu Within minutes, users on Reddit În puține minute, useri de pe Reddit I also tumble on Tumblr, Reddit, and tweet.

Încând aceasta a fost creată, se vindea cu 0, dolari. Însă situația cu dogecoin pare diferită de cea a GameStop.

bitcoin reddit

Forumul WallStreetBets afirmă că împing în sus prețul acțiunilor GameStop pentru a crea probleme brokerilor de pe Wall Street care fac pentru short sellingsau vânzarea în lipsă.

Această practică, comună pentru marile fonduri de investiții, constă în acțiunea unui investitor de a împrumuta o acțiune, pe care o vinde de obicei la un preț ridicat și așteaptă apoi căderea cotației, pentru a o cumpăra apoi mai ieftin, înainte de a o returna. În schimb, mișcarea pentru împingerea în sus a prețului dogecoin pare doar o tentativă de a face bani.

Mergi la conţinutul principal Microsoft Excel adaugă bitcoin în lista de valute Microsoft a susținut de mult timp bitcoin, iar acum adaugă simbolul criptomonedei ca opțiune în lista de valute a programului Microsoft Office Excel. Compania de tehnologie a inclus simbolul bitcoin BTC bitcoin reddit cea mai recentă actualizare a Excel, deși acest lucru nu a fost confirmat direct de Microsoft. Vestea a apărut în urma unei postări pe Redditîn care utilizatorul "thepowerx" a susținut că bitcoin va fi inclus ca monedă acceptată în Excel în viitor. StartupCafe a verificat versiunea Office a software-ului produs de compania americană - utilizatorii care au această versiune, au opțiunea de a selecta bitcoin ca valută în formulele de calcul. Interesant este faptul că nici o altă criptomonedă nu pare să fi fost inclusă în actualizare.

Acestea presupun crearea unui entuziasm pentru o anumită monedă virtuală în mediul online pentru a atrage tot mai mulți cumpărători. Cei care au cumpărat devreme în crearea bulei vând când prețul este ridicat, lăsându-i pe cei care au cumpărat în perioada de maxim în pierdere după prăbușirea prețului. Citește și: Citeste doar ceea ce merita.

bitcoin reddit

Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

Informațiiimportante