Bitcoin răscumpărare

bitcoin răscumpărare

Atac ransomware la Primăria din Liege. Serviciile online sunt paralizate, hackerii cer răscumpărare în bitcoin răscumpărare Dată publicare: Autor: Mihai Niculescu Shutterstock Un atac informatic a paralizat activitatea primăriei din Liege.

Același virus de tip ransomware care a afectat și activitatea unor spitale a criptat și baza de date a municipalității.

bitcoin predictii trading beasts

Infractorii cibernetici cer o răscumpărare în bitcoin pentru restaurarea datelor. Serviciile online ale primăriei sunt paralizate de luni în urma atacului, potrivit postului RTBF, preluat de news.

bitcoin de aur de aur

Un mesaj de alertă a fost afişat pe site-ul oficial al Primăriei din Liège, Belgia, în care se precizează care sunt serviciile afectate de atacul cibernetic ransomware. Citește și Starea Civilă, care eliberează și certifcate de căsătorie, naştere, deces nu poate emite documente, iar serviciul destinat străinilor sau călătoriilor sunt de asemenea afectate.

Și alte servicii pot fi afectate, a precizat municipalitatea.

La începutul acestei luni, grupul brazilian JBS SA, cel mai mare furnizor mondial de carne, a informat că a fost nevoit să își închidă facilitățile de procesare din SUA ca urmare a unui atac organizat al piraților cibernetici asupra unora dintre serverele sale, scrie Agerpres. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Este vorba despre acelaşi program folosit anterior într-un atac vizând sisteme informatice ale unor spitale din regiunea Liège, arată sursa citată. Cel mai probabil, virusul a ajuns în sisteme dintr-un mail infectat, dar o a chetă va stabili exact toate circumstanțele.

gratuit bitcoin keno

Sursa: Pro TV.

Informațiiimportante