Bitcoin state, Top podcasturi din categoria Tehnologie

bitcoin state

bitcoin state profitul în bitcoin trading

Deci o moneda precum e sa zicem Euro care are in spate economia mai multor state cu PIB, cu sute de milioane de consumatori, cu produse bitcoin state servicii etc este "fara acoperire" in timp ce acest fonfleu denumit "crypto", o conventie digitala daca era fizica puteau sa fie pietricele de pe drum de exemplu are "acoperire". Cei care cumpara si vand in functie de ce spune o persoana privata Musk nu e nici sef de stat, nici director de FMI sau OMC sunt doar "idioti utili" care reactioneaza in turma, pe spinarea lor vreo cativa fac averi in cateva ore.

Spre deosebire de monedele emise de banci centrale, monedele crypto nu au nici un fel de acoperire economica in bunuri si servicii, nimic, doar algoritmi si iluzia "primului servit", e o goana speculativa pura.

Cei care au cumparat deja bitcoin la preturi prea mari au devenit "ostatici", sunt clienti captivi, cu greu vor renunta la aceste active periculoase, cu speranta ca poate bitcoin state isi vor reface pierderile candva.

bitcoin state este bitcoin trading haram

Musk, foarte inteligent, a spus ceva inteles de orice economist, anume ca unele monede emise de banci centrale "nu au acoperire" in sensul in care sunt mult supraevaluate, economiile nationale respective fiind foarte slabe si statele emitatoare sunt state "esuate". In sensul lui Musk, daca ai de ales acum sa fii platit in "dinari" ai statului arab Libia sau in bitcoin evident ca alegi bitcoin, pt ca moneda libiana e supusa unui puternic bitcoin state legat de razboiul civil de acolo.

bitcoin state up btc syllabus descărcare

Greșit, munciți. Musk nu sa îmbogățit jucând la Mai mare smecherie decat asta, ce vreti?

Informațiiimportante