Btc anglia

Guvernatorul Băncii Angliei trage clopotele pentru bitcoin: a cam eșuat ca monedă de schimb

Redacția apr.

btc shopping mall ljubljana bitcoin investment sfaturi

Ministrul britanic de Finanţe, Rishi Sunak, a explicat că grupul operativ ar urma să abordeze unele din provocările create de criptomonede, cum ar fi bitcoin. Banca Angliei a precizat că o versiune digitală a lirei sterline nu va înlocui nici numerarul şi nici actualele conturi bancare.

Guvernatorul Băncii Angliei, Andrew Bailey, declara recent că bitcoin, cea mai cunoscută criptomonedă, nu a reuşit să fie percepută ca o rezervă stabilă de valoare sau ca un mod eficient de a realiza tranzacţii, fiind un pariu riscant pentru investitori.

leverage trading bitcoin sua bitcoin city

Băncile centrale din întreaga lume analizează lansarea monedelor digitale bancare centrale CBDCca răspuns la declinul folosirii numerarului şi ca un mod de a accelera plăţile interne şi externe. Şi Banca Centrală a Japoniei BoJ a început experimentele pentru a studia fezabilitatea emiterii propriei sale monede digitale, alăturându-se eforturilor altor bănci centrale care vor să btc anglia de inovarea în btc anglia realizată de câți dolari pe bitcoin privat.

btc hârtie de testare bitcoin timp pentru confirmări

Prima fază a experimentelor, care va fi efectuată până în martiese va concentra pe testarea fezabilităţii tehnice a emiterii, distribuirii şi răscumpărării unei monede digitale bancare centrale CBDC.

Apoi se va trece la faza a doua, prin care vor fi analizate mai multe funcţii detaliate, cum ar fi stabilirea unei limite privind nivelul CBDC care poate fi deţinută de fiecare entitate, se arată în comunicatul BoJ. Dacă va fi necesar, Banca Centrală va lansa un program pilot care implică furnizori de servicii de plată şi utilizatorii finali.

începeți tranzacționarea în bitcoin craig white bitcoin

Monedele digitale bancare centrale CBDC vor permite celor care le deţin să facă plăţi prin internet, posibil chiar offline, concurând cu actualele metode de plată electronice, cum ar fi portofelele digitale, băncile online sau criptomonedele.

Informațiiimportante