Btc gonda

Arkadia Shortfest are loc între 15 şi | atelieruldetango.ro

Instanța supremă a dispus marți înlocuirea măsurii arestului domiciliar, în care cei doi coinculpați se aflau încă din luna septembrie, cu măsura mai blândă a controlului judiciar.

btc gonda cum faci un profit de la bitcoin

Cei doi au fost trimiși în judecată de DNA, btc gonda de Liviu Cenușă, încă de la sfârșitul lui iulie Stavarache este acuzat de 5 infracțiuni de luare de mită. Stavarache a fost arestat preventiv la 1 iulieispășind peste 60 de zile de arest preventiv alături de coinculpații Goian și Cenușă. La btc gonda lui septembrie anul trecut, instanța supremă a dispus plasarea celor trei în arest domiciliar, măsură reconfirmată de instanțele de judecată băcăuane până la finalul lui ianuarie.

btc gonda btcc piața capului

Astfel, cei doi au fost plasați marți sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Desfiinţează, în parte, încheierea recurată şi rejudecând: În baza art.

btc gonda btc ez pay

Conform art. Atrage atenţia inculpaţilor Goian Liviu şi Stavarache Romeo că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care le revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii recurate. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului iar suma de 25 lei, reprezentând onorariul parţial pentru apărarea din oficiu până la prezentarea apărătorilor aleşi, se avansează din fondul Ministerului Justiţiei.

btc gonda programul de recomandare a piețelor btc

Informațiiimportante