Btc montreal

btc montreal

Un programator din San Francisco a uitat parola contului în care are bitcoins de de milioane de dolari Dată publicare: Autor: Vlad Dobrea Stefan Thomas mai are doar două încercări prin care poate ajunge la o avere de de milioane de dolari, scrie The Guardian.

Thomas este un programator din San Francisco ce, acum un deceniu, a primit 7.

btc montreal

În perioada în care a fost plătit, un bitcoin oscila între 2 și 6 dolari. El a pus suma de bitcoin primită într-un portofel digital și a uitat de ea.

btc montreal

Acum, fiecare bitcoin valorează Dar Thomas a uitat parola care îi deschide calea spre această avere. Thomas a introdus parola greșită de opt ori deja, iar btc montreal și btc montreal două încercări sunt greșite, hard-disk-ul lui ce conține cheile de acces la bitcoins se va cripta automat și nu va mai vedea niciodată banii.

btc montreal

Citește și A fost confirmat primul caz de infectare cu tulpina sud-africană a coronavirusului în Germania El spune că a încercat cele mai folosite opt parole ale sale pentru a accesa hard-disk-ul său IonKey, dar nu a mers.

Dispozitivul auto-criptează conținutul după 10 încercări greșite. Tags: bitcoinprogramatorportofel digitalparola uitatasan franciscoStiri externe.

Informațiiimportante