Dailyfx btc. Prăbuşire abruptă pe piaţa criptomonedelor: scădere de 47% în 7 zile

dailyfx btc

Publicat: Actualizat: Fluctuații mari pe piața criptomonedelor Shutterstock imagine ilustrativă Piața criptomonedelor a suferit o cădere bruscă miercuri, iar capitalizarea de piață a activelor digitale a ajuns la 1,35 trilioane de dolari, în scădere față de maximul de 2,56 trilioane de dolari, atins pe 12 mai, potrivit datelor CoinMarketCap.

bitcoin rata de schimb yoyow btc tradingview

Scăderea a fost declanșată Bănca Populară din China, care a anunțat că instituțiile financiare nu pot folosi active digitale ca formă de plată. Bitcoin încă nu și-a revenit după tweetul lui Elon Musk legat de preocupările climatice, care a trimis valuri de șoc în ecosistemul activelor digitale. John Wu, președintele Ava Labs, echipa din spatele sistemului Avalanche, a menționat, la rândul său, că știrile recente, precum China și Musk, sunt doar scuze pentru mișcările puternice și nu cauza reală.

transfer btc la paypal toko bitcoin

Capitalizarea pieței criptomonedelor a atins 2 trilioane de dolari pentru prima dată pe 5 aprilie, dublându-și valoarea în doar trei luni.

Citește și: Paradisul exotic unde totul se va putea plăti cu Bitcoin.

btc markets telefon contact bitcoin ai comercial bot

Insula dailyfx btc destinația preferată de vacanță a vedetelor sursa: Mediafax Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Informațiiimportante