Eur btc

BTC privatizat pentru 210 mil. euro

Un reprezentant al agentiei bulgare a declarat ca acordul a fost facilitat de initiativa Advent, care si-a majorat cu zece milioane de euro oferta initiala. In plus, conducerea grupului londonez a fost de acord sa modifice proiectul de restructurare propus la inceput, care prevedea reducerea personalului BTC de eur btc Advent a acceptat sa disponibilizeze doar 6.

eur btc bitcoin adresă lookup

De asemenea, cumparatorul s-a angajat sa realizeze o majorare de capital de 50 de milioane de euro si sa investeasca alte de milioane de euro, in urmatorii cinci ani.

O serie de analisti apreciaza ca privatizarea companiei BTC si a producatorului Bulgartabak reprezinta doua teste importante pentru guvernul de la Sofia, in cadrul eforturilor de restructurare economica, inaintea aderarii la Uniunea Europeana. O disputa privind legalitatea privatizarii BTC, aparuta in decembriea blocat negocierile cu reprezentantii Advent.

eur btc bitcoin ticker coinbase

Sindicalistii bulgari si opozitia de la Sofia au cerut guvernului sa renunte la privatizarea companiei, considerand ca pretul oferit era prea mic, nivelul de investitii propus era insuficient, iar numarul de disponibilizari anticipat era prea ridicat. BTC este o companie profitabila, dar infrastructura invechita necesita cheltuieli ridicate pentru modernizare.

eur btc cea mai bună aplicație mobilă pentru tranzacționarea bitcoin

Informațiiimportante