Proiecții bitcoin

Predictie Pret Bitcoin 2020: Cât de sus va urca BTC?

Luni, 28 decembrie Ultimul update Luni, 28 decembrieCriptomoneda Bitcoin a depășit, luni, valoarea de Acesta este un nou record înregistrat, la doar două zile proiecții bitcoin ce această monedă virtuală doborâse un alt record, relatează Digi În data de 26 decembrie, Bitcoinul a atins nivelul de În urmă cu 11 zile, criptomoneda depășise valoarea de Astfel, valoarea de piață a acesteia a depășit de miliarde de dolari, criptomoneda fiind mai valoroasă decât procesatorii de plăți Visa sau Mastercard.

proiecții bitcoin valoarea cripocurrency astăzi

Specialiștii în finanța au o explicație pentru această creștere remarcabilă: investitorii investesc în criptomonede în perioada pandemiei COVID pentru că banca centrală americană a dus ratele dobânzilor de referință aproape de 0, slăbind dolarul american.

Există un număr limitat de Bitcoin pe planetă și investitorii cred că odată ce acesta este atins valoarea criptomonedei nu poate decât să crească.

proiecții bitcoin bitcoin trades ltd review

Creatorul fondului de investiții Skybridge Capital, Anthony Scaramucci, a investit și el puternic în această monedă virtuală, însă susține că este o investiție riscantă. Este așteptată o corecție, iar acestea pot fi violente.

proiecții bitcoin cea mai bună aplicație mobilă pentru tranzacționarea bitcoin

Citeşte şi:.

Informațiiimportante