Trei bitcoin.

trei bitcoin

Peste de miliarde de dolari au dispărut din piaţa criptomonedelor în ultimele 24 de ore.

trei bitcoin

Ştirile negative din ultima săptămână au diminuat semnificativ entuziasumul pentru bitcoin. Marţi, Banca Populară a Chinei a anunţat că bitcoin nu ar trebui utilizat ca mijloc de plată şi a tigerdirect btc serviciile asociate cu monedele virtuale din cadrul instituţiilor financiare şi al firmelor de plăţi.

trei bitcoin

Banca central chineză intenţionează să îşi lanseze propria monedă digitală, un stablecoin. Linia dură a Chinei privind monedele digitale nu este nouă. Înautorităţile au închis schimburile locale de criptomonede şi au interzis aşa-numitele oferte iniţiale de monede ICOo modalitate prin care companiile pot strânge bani prin emiterea de noi jetoane digitale.

Tot marţi, trei organisme chineze din trei bitcoin bancară şi a plăţilor au emis o declaraţie prin care avertizau instituţiile financiare să nu desfăşoare activităţi legate de moneda virtuală, inclusiv tranzacţionarea sau schimbul prin intermediul monedei, relatează CNBC.

But how does bitcoin actually work?

Anterior, pe 12 mai, directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a declarat că producătorul de vehicule electrice a suspendat achiziţiile de vehicule folosind bitcoin, invocând îngrijorări legate de mediu. Comentariile lui Musk au făcut ca peste de miliarde de dolari să dispară de pe întreaga piaţă a criptomonedelor în acea trei bitcoin.

trei bitcoin

Anunţul de suspendare a plăţii bitcoin a venit la doar trei luni după ce Tesla a dezvăluit că a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi va începe să accepte bitcoin în schimbul produselor sale.

Scăderea Bitcoin a dus la un efect în lanţ pe piaţa criptomonedelor.

trei bitcoin

Totuşi există şi o veste bună pentru pentru Bitcoin. Analiştii se aşteptă ca scăderea să se oprescă în jurul valorii de

trei bitcoin

Informațiiimportante