Bitcoin hiperinflation. Venezuela: o criptomonie pour vaincre l'hyperinflation? - Știri

Bloomberg - Are you a robot?
Pensée magie Dans le drame économique que connaît le Venezuela și nu dau la presse de la cotidianul de noi ilustrații, o inițiativă de guvernare, anunțată înintriga: la creția unui index de criptomonie la sursa de brute de petrol, de petrol. Inițierea unei inițiative, care să fie anecdotică, este de 27 de ani, a autorităților de ordine și a băncilor de adoptare a comitetului "unități de compte". La premierul de la Petros pe o placă-forme de spécialisée remonte au mois de février Președintele Maduro și dna anunțul că introducerea oficială a primit raportul de 25 bitcoin hiperinflation de dolari. Puis autorités ont afirme avoir récolté plus de 5 miliarde de dolari.

Știri Bitcoin Ethereum Datorită disponibilității energiei electrice ieftine subvenționate de guvern și a limitei de schimb valutar controlate, Argentina a devenit un hub pentru bitcoin hiperinflation de bitcoin pentru a obține profituri mari din extracția de bitcoin.

Conform unui recent raportează, hiperinflația actuală care asediază țara a forțat mai mulți indivizi să caute o alternativă pentru a-și păstra veniturile.

Cryptocurrency For Beginners: Bitcoin's History, Hyperinflation \u0026 Future Price Predictions - Part 2

Deși inflația în creștere rapidă a Argentinei i-a determinat pe mulți rezidenți să apeleze la bitcoin ca o acoperire, totuși, ei au descoperit că extragerea bitcoinului este o alegere investițională excelentă, mai ales cu ratele scăzute ale utilităților. Minerii de bitcoin din Argentina folosesc politica de subvenționare a electricității rezidențiale oferită de guvern pentru a exploata mai mult din activele digitale și acest lucru a forțat prețul bitcoin să crească peste 5.

În acest moment, veniturile sunt foarte mari.

bitcoin comercial la paypal

În prezent, argentinienii se confruntă cu restricții valutare care impun o limită de USD pentru conversia valutară pe bitcoin hiperinflation.

Țările apelează la Bitcoin Situația actuală a Argentinei este similară cu ceea ce se întâmplă în Iran.

scent btc examen data 2021

Având în vedere că moneda țării sa depreciat în ultimii trei ani și sancțiunea SUA, Iranul a recurs la o alternativă. În octombrie, Iranul a devenit prima țară din lume adopta bitcoin ca mijloc oficial de schimb.

Folosind bitcoin, iranienii pot ocoli sancțiunea SUA și pot desfășura tranzacții internaționale.

ats token la btc

Urmareste-ne pe TwitterFacebook și Telegram pentru a primi actualizări în timp util. Abonați-vă la Newsletter-ul nostru săptămânal.

Informațiiimportante