Bitcoin square,

bitcoin square

Mergi la conţinutul principal Șeful Twitter: Bitcoin va fi singura monedă folosită în întreaga lume în 10 ani CEO-ul Twitter și Sqare, Jack Dorsey, are așteptări mari pentru bitcoin, susținând într-un interviu recent pentru The Times că moneda digitală va deveni monedă unică la nivel mondial bitcoin square 10 ani. În ultimă instanță, lumea va avea o monedă unică, internetul va avea o monedă unică.

bitcoin square

Eu personal cred că va fi bitcoin, a afirmat șeful Twitter. Dorsey spune că tranziția s-ar putea întâmpla peste zece ani sau chiar mai repede. Totuși, așteptările lui par a fi nerealiste, chiar dacă popularitatea criptomonedelor a crescut la un nivel record, scrie The Verge.

  1. Proiectul va fi lansat în parteneriat cu grupul Blockstream, specializat în tehnologia din spatele Bitcoin, într-un moment în care numărul de dezbateri cu privire la impactul de mediu al celei mai valoroase criptomonede din lume continuă să crească.
  2. Он связывает нас со всем "Святой Микель - существо необычайное, - думала Николь, - и даже более совершенное, чем Орел.
  3. Она перегнулась к Ричарду и поцеловала .
  4. Bitcoin bitcoin bitcoin

Faptul că Jack Dorsey este un fan al criptomonedelor nu este surprinzător. De asemenea, compania a lansat o poveste ilustrată pentru copii în care sunt explicate avantajele monedei digitale.

bitcoin square

Captură cash. Se ştie că Jack Dorsey deţine la rândul său bitcoin, însă suma exactă nu se cunoaşte. Interesant este că Dorsey a fost la Londra pentru interviu ca parte a unui turneu promoțional pentru Square, iar The Times relatează că a refuzat să răspundă la orice întrebare legată de Twitter.

bitcoin square

Informațiiimportante