Btc singapore

Singapore | Roaming | Orange

bitcoin manipularea prețurilor

XRP Exclusive Exchange se lansează în Africa, pe măsură ce Binance Singapore listează cel de-al treilea cel mai mare bun criptografic … Firma fintech din Cape Town, Xago, introduce un nou gateway Ripple și un schimb personalizat, care permite utilizatorilor să trimită și să primească XRP, a treia cea mai mare criptomonedă prin capitalizare de piață. Schimbul Xago se conectează și utilizează RippleNet, o rețea descentralizată de instituții financiare care utilizează tehnologia de plăți proprietară Ripple pentru a efectua tranzacții transfrontaliere aproape instantanee și rentabile.

Datorită decontării rapide între portofele, Btc singapore este o opțiune viabilă pentru btc singapore de valoare între schimburi, reducând expunerea la volatilitate. Fondatorii Xago cred că RippleNet și alte platforme bazate pe blockchain vor juca btc singapore rol cheie în transformarea industriei de plăți digitale.

xxi btc bandung

După ce bursa Xago a dobândit o lichiditate adecvată, va lansa comutatorul de plată care se conectează la comercianții cu amănuntul prin intermediul platformelor lor hardware și software existente. Consumatorii vor putea să plătească bunuri și să tranzacționeze la punctul de vânzare folosind doar numărul lor mobil și mobil, ocolind șinele de plată tradiționale.

Datorită eficienței sale ridicate și a taxelor de tranzacție scăzute, platforma Xago ar putea concura cu alte platforme de plată din industria de retail.

vinde bitcoin

Cu această lansare și cu abordarea constructivă binevenită pe care o adoptăm cu respectarea reglementărilor și cele mai bune practici, această platformă deține promisiunea de a reduce costurile și fricțiunile, într-un moment foarte interesant în arena plăților.

Lansarea platformei bazate pe XRP a Xago a avut loc în timp ce Binance Singapore, unul dintre gateway-urile de tranzacționare fiat-la-criptă din bursa din Malta, dezvăluie că a adăugat suport pentru XRP.

Schimbul asociază XRP cu dolarul din Singapore.

coinmarketcap usd btc

Informațiiimportante