Crypto otc,

Rezultatul căutării

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Trimite pe Telegram Coinbase, crypto exchange-ul cu sediul în Statele Unite, a ajutat multiple companii mari să cumpere Bitcoin. Printre clienții săi s-a numărat și Tesla, gigantul producător de automobile electrice.

crypto otc bitcoin developer locuri de muncă

Știrea s-a propagat agresiv pe piață la începutul lunii februarie, când Tesla a cumpărat Bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari. Executivii au declarat în documentele oficiale că achiziția va ajuta compania să-și diversifice lichiditățile și să-și maximizeze profiturile pentru banii de care Tesla nu are nevoie să-i păstreze pentru a menține o operare adecvată a companiei.

Tesla a folosit o parte din surplusul de cash pentru a diversifica crypto otc Bitcoin Atât Coinbase cât și Tesla au refuzat să comenteze știrea Surse familiare cu tranzacția încheiată între cele două companii crypto otc spun că afacerea a fost realizată în prima săptămână a lunii februarie, pe parcursul mai multor zile.

crypto otc bitcoin hush coin piata

Similar cu modul în care Coinbase a ajutat Microstrategy să cumpere Bitcoinordinul de cumpărare a fost redirecționat către diverse birouri de trading OTC Over the Counter. Folosind biroul OTC furnizat de Coinbase și suita de instrumente de redirecționare și tranzacționare algoritmică, Coinbase a fost capabilă să ajute Microstrategy să adopte poziția dorită, fără să aibe un impact asupra pieței — a scris brokerul american într-un studiu de caz Sursa informațiilor, care a cerut să rămână anonimă, a spus că brațul principal de brokeraj al Coinbase servește crypto otc 5 companii din Fortune În timp crypto otc prețul BTC fluctuează deasupra deo oarecare gravitație s-a produs între Bitcoin și companiile majore care doresc să-și biblie bitcoin bilanțul.

O altă pretendentă este Square, compania lui Jack Dorsey, care: și-a anunțat în februarie achiziția de de milioane de dolari în Bitcoin.

crypto otc bitcoin investment sfaturi

Informațiiimportante