Kanye bitcoin. Kanye West - Cele mai Noi Știri | Libertatea

Unele conturi au fost inactive și peste două ore, iar atacul este unul dintre cele mai mari din istoria Kanye bitcoin.

Analiștii se întreabă dacă rețeaua nu are probleme importante de securitate, mai ales kanye bitcoin a mai fost victima unor atacuri și în câteva luni vin și alegerile din SUA. Reuters citează analiști care spun că Twitter are probabil probleme de securitate informatică, iar acest lucru este extrem de grav, din moment ce Twitter este platforma super-importantă de comunicare în SUA și alegerile sunt la doar câteva luni distanță. Spre deosebire de țările europene, în SUA Twitter este mijlocul principal de comunicare al multor personalități și companii.

bitcoin exchange script nulled cea mai bună strategie de investiții bitcoin

Alții analiști critică timpii de reacție ai Twitter care, deși atacul a apărut în mijlocul zilei în SUA, a avut nevoie de mai multe ore pentru a acționa eficient. Nu ar fi exclus nici scenariul în care acest atac a fost o diversiune care să ascundă ceva și mai grav, și anume un alt atac care să țintească mesajele conturilor. Twitter are o capitalizare de piață de 27,9 miliarde dolari.

bitcoin con activatrades bitcoin la convertorul de lire din marea britanie

Maximul istoric a fost în iuliepeste 34 miliarde dolari, iar mai recent, în mai, capitalizare a scăzut pentru câteva zile sub 20 miliarde. Atacatorii au publicat mesaje care promovau o înşelătorie cu monedă virtuală.

Escrocii de cripto-monedă care se prefac că sunt Elon Musk au câștigat peste 2 milioane de dolari kanye bitcoin milioane de lire sterline în doar șase luni, spun oficialii americani. Hackeri apelează mai nou la vechile metode triviale de a-i lăsa pe naivi fără bani. Elon Musk, vectorul preferat CEO-ul Tesla, Elon Musk, este vectorul preferat al infractorilor cibernetici care se folosesc de numele acestuia și de reputația Tesla pentru a goli conturile victimelor. Cercetătorii din laboratoarele antispam Bitdefender au observat în ultimele săptămâni o creștere semnificativă a interesului pentru acest subiect, zeci de mii de mesaje legate de Tesla fiind trimise de către atacatori.

Pe conturile respective au fost publicate tweet-uri similare prin care se cereau donaţii prin intermediul Bitcoin. Mesajele au fost rapid șterse și se bănuiește că hackerii au putut desfășura atacul fiindcă au intrat în posesia unor resurse interne folosite de angajați.

bitcoin trader puls 4 brokeri interactivi bitcoin scurt

Au fost blocate conturile compromise şi vom asigura accesul la acestea doar când vom fi siguri că va fi în siguranţă", a anunţat Twitter. Îi sfătuim pe oameni să nu se lase înşelaţi trimiţând monede virtuale sau bani în legătură cu acest incident", a declarat un ofiţer al FBI din San Francisco.

viteza internetului necesar pentru miniere bitcoin de donde vanzare el bitcoin

În câteva ore au fost făcute de tranzacții, în valoare totală de Per total pagubele sunt limitate și fiindcă o parte dintre exchange-urile de Bitcoin au închis tranzacțiile după ce și conturile lor de Twitter au fost afectate.

Surse: Reuters, Le Monde Citeste doar ceea ce merita.

reddit cumpărați bitcoin cu card de credit otc în crypto

Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

Informațiiimportante