Okcoin bitcoin

Exchange-ul OKCoin promite să doneze 1000 de Bitcoins dezvoltatorilor Bitcoin

În mod special, campania a văzut în jur de o jumătate de milion de conturi noi deschise, potrivit schimbului.

bitcoin diagrama prețului cum se depună bitcoin de la coinbase la bitconnect

Compania a spus: "Campania a durat aproximativ o saptamana, cu un angajament consecvent din partea pietei interne.

Plicurile rosii de la OKCoin au dat un total de 10 milioane de RMB, ceea ce a facut ca aceasta sa fie cea mai mare initiativa pe pamant chinezesc.

bitcoin vanzatori de încredere como fazer day trade com com bitcoin

Oferta okcoin bitcoin digitală, care provine okcoin bitcoin tradiția chineză de schimb de plicuri roșii care conțin bani, a fost realizată prin intermediul aplicației de mesagerie WeChat a platformei de mesagerie și a platformei de servicii comerciale Merck. Bursa a spus: "Utilizatorii care au urmat site-ul nostru OKLink au putut trimite și primi plicuri roșii.

Suma din fiecare dintre plicuri a variat și a fost trimisă celor care s-au înscris pentru a urma contul nostru OKLink pe Chat. Aproximativ o jumătate de milion de noi utilizatori s-au angajat și în primele patru ore campania de peste de persoane primise deja plicurile roșii.

schimburile americane de bitcoin bitcoin roucet wiki

O inițiativă similară în timpul sărbătorilor de Anul Nou chinez a fost lansată de Centrul Tehnologic Bitcoin din Melbourne MBTC și okcoin bitcoin Grupul Bitcoin, care a dezvăluit plicuri roșii care conțin portofele din hârtie bitcoin în incinta Chinatown din Melbourne. Imaginea Anului Nou Chinezesc prin Shutterstock Liderul știrilor despre blocuri, CoinDesk este o unitate independentă de presă care se străduiește să atingă cele mai înalte standarde jurnalistice și respectă un set riguros de politici editoriale.

cât de mult să cumpere bitcoin bitcoin trading roboți

Aveți vreo știre sau un sfat pentru povestiri pe care să-i trimiteți jurnaliștilor noștri? Contactați-ne la news Posturi Populare.

bitfinex bitcoin timp de depunere care țară acceptă bitcoin

Informațiiimportante